Beleef Namibie

Mocht je twijfelen om op vakantie te gaan naar Afrika, stop maar. Je hoeft niet meer te twijfelen, want het is sowieso een ultieme ervaring. Een unieke rondreis Namibie is precies wat je zoekt. Het klinkt misschien raar, maar het is zo’n zekere zaak, omdat iedereen die er geweest is, met een positief beeld terug kwam. Het is een prachtig land en je wilt er eigenlijk geen stukje van missen. Vandaar de rondreis.

Het is een droog land, aangezien er veel woestijnen liggen. Dat houdt je echter niet tegen, want je hebt een prachtig en oneindig mooi uitzicht over het zand. Uiteraard ga je in Namibie ook op safari. In heel Afrika zijn safari’s erg leuk, maar in Namibie heb je het Etosha National park. Hier vind je de mooiste dieren van Namibie, aangezien het park in het beste safarigebied van Namibie ligt. Dieren die je in Nederland alleen in de dierentuin kunt vinden, zie je daar in hun natuurlijke omgeving. Wat wil je nog meer? Dat is namelijk adembenemend en onbeschrijfelijk om te zien. Ook kun je meer informatie krijgen over de lokale culturen. Je kunt ze namelijk gewoon bezoeken!

Mocht je nog meer willen genieten van de natuur in Namibie, kun je de op twee na grootste canyon ter wereld zien. De Fish River Canyon is niet alleen prachtig om te zien, je kunt hier ook goed wandelen. Helaas mag je hier niet het hele jaar door op. Het is namelijk zo dat je deze canyon alleen mag bezoeken tussen 1 mei en 15 september. Dit komt doordat het erg warm kan worden (48 graden!) en er kans is op overstromingen. Mocht je twijfelen om een tocht te doen, kun je het best zo vroeg mogelijk een toegangsbewijs te kopen. Daarbij moet je wel fit genoeg zijn om hier aan mee te doen, want het is geen kleine wandeling.

Met al deze informatie hoef je niet langer te twijfelen. Met Oryxprivatetours kun je een prachtige reis naar Namibie regelen. Helemaal naar jouw wens.