Wij zijn wij?

World Wide Travelers is een initiatief dat is gestart uit pure passie voor reizen in de meest brede zin van het woord. Elk uitstapje, hotelovernachting, zonvakantie of verre bestemming is welkom op onze website. Wat u op onze website kunt verwachten is een mix van artikelen met als doel om te informeren en te inspireren.

Reiservaringen

Of je een goede of mindere vakantie hebt gehad, velen hebben de behoefte om hun verhaal te delen met vrienden, familie en onbekenden. World Wide Travelers faciliteert hierin door u ruimte te geven het verhaal in geur en gleur te delen, inclusief video, afbeeldingen en geluidsfragmenten. Voor meer info zie contact.

Reisinspiratie

World Wide Travelers heeft als primair doel om te inspireren en onontdekte plaatjes in kaart te brengen. Hierin worden geen bestemmingen gefilterd. Minder toegankelijke gebieden (zoals Antarctica) worden hierin niet overgeslagen.

Contact

Heeft u tips of opmerkingen over deze website? U kunt ons bereiken via de contact pagina. Niet relevante linkaanvragen naar externe websites worden niet gewaardeerd. Externe links worden enkel en alleen opgenomen als sprake is van een hoge relevantie, een een toegevoegde waarde voor onze bezoeker.